Online BPM berekenen

Wilt u een auto importeren uit Duitsland bijvoorbeeld? De prijs van de auto is niet de totaalprijs helaas. Er moet namelijk BPM betaalt worden. De hoogte van de BPM verschilt per auto. Door BPM berekenen toe te passen kunt u ontdekken wat het totale kostenplaatje is. Wel zo handig, u weet dan precies waar u aan toe bent. BPM berekenen doet u tegenwoordig eenvoudig via internet. Zo’n BPM berekening kost verder helemaal niets.

Geen verplichtingen bij auto import

U zit ook nergens aan vast, het is geheel vrijblijvend. Het voordeel van online de BPM berekenen is dat er geen dagen overheen gaan voordat u weet hoe hoog de BPM is. De berekening kunt u eenvoudig en snel uitvoeren. Nadat alle gegevens zijn verwerkt ziet u direct hoe hoog de BPM is.

Andere kosten

Als u een auto wilt importeren uit het buitenland krijgt u niet alleen te maken met de prijs van de auto en BPM, er komen nog een aantal andere kosten om de hoek kijken. Zo moeten er Nederlandse kentekenplaten op de auto komen bijvoorbeeld. Daarnaast moet de auto opgehaald worden uit het buitenland. Komt de auto uit een niet-EU land, dan kan het zijn dat de auto moet worden omgebouwd naar Europese normen. Er moet dan tevens een RDW keuring plaatsvinden. Er komt dus heel wat kijken bij het importeren van een auto. Als u het importeren helemaal zelf wilt doen kost dat een hoop tijd en moeite. Gelukkig is dit niet nodig, u kunt het importeren van uw auto overlaten aan Easyimport. Dit scheelt u een hoop tijd, want u hoeft niet zelf naar het buitenland te reizen om de auto op te halen.

Complete importservice

Daarnaast worden alle andere punten ook opgepakt door Easyimport. Een auto uit het buitenland importeren wordt met deze service een stuk makkelijker dan u misschien dacht! Als u vandaag nog contact opneemt met één van onze specialisten kunt u binnen een week al beschikken over uw nieuwe wagen, volledig op Nederlands kenteken!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *