Kilometerafstanden.nl | Applicaties voor Vervoer en Mobiliteit

Kilometerafstanden.nl toont een uitgebreide selectie applicaties en rekenhulpen op het gebied van vervoer en mobiliteit. Veel toepassingen zijn gratis en gebaseerd op de functionaliteit van Google Maps. Wij stellen ons tot doel om automobilisten en OV reizigers meer inzicht te geven in reisafstanden, reistijden en de kosten van vervoer.

 

Met de ontwikkeling van de applicaties De Postcodevergelijker en Postcodes in Cirkel heeft Kilometerafstanden.nl zich gespecialiseerd in de afstandsberekening van grote aantallen postcodes.

 

Het is nu mogelijk om met één druk op de knop de onderlinge kilometerafstanden en reistijden te berekenen. Handig voor bijvoorbeeld het (her)berekenen van woon-werkverkeer.

 

Daarnaast bieden wij actuele 4PP en 6PP Postcode Datasets aan die zeer geschikt zijn voor e-mailmarketing en andere zakelijke toepassingen.

 

Datasets | 4PP en 6PP postcodelijsten

Kilometerafstanden.nl heeft met de ontwikkeling van GEO applicaties veel kennis opgedaan over het gebruik en het toepassen van Datasets voor 4PP en 6PP postcodes voor database toepassingen. De datasets voor onze producten komen oorspronkelijk van het BAG.

 

De Basisregistraties Adressen en Gebouwen (BAG) zijn onderdeel van de gemeenten en overheid Zij zijn verantwoordelijk voor het opnemen van de juiste en meest actuele gegevens in de BAG en voor de kwaliteit ervan. Bent u op zoek naar kant-en-klare datasets voor postcodes dan kunt u die bij Kilometerafstanden.nl downloaden.

Digitaal Reiskostenformulier

Kilometerafstanden.nl heeft een Digitaal Reiskostenformulier ontwikkeld dat snel en efficiënt uw reiskosten berekent op basis van postcodevergelijking. Het Reiskostenformulier onderscheid zich van de vele andere gratis formulieren
door haar volledig geautomatiseerde berekeningen.

 

De onderlinge kilometerafstand tussen twee opgegeven postcodes worden met door routeplanner van Google Maps
berekend.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *