Tips voor het verkopen van je auto

Verzin een pakkende titel voor je advertentie.

Poets je auto helemaal op en maak een mooie foto met een rustige achtergrond.

Met een aantrekkelijke titel een mooie foto’s zijn bezoekers eerder geneigd je advertentie inderdaad te lezen.

Schrijf een beknopt verhaal over de auto, een te lang verhaal kan omslachtig zijn waardoor de bezoekers niet verder lezen en verder scrollen. En geeft duidelijk weer wat de auto bijzonder maakt. Praat in je advertentie niet over kleine mankementen, deze kun je eerlijk toegeven indien het gevraagd wordt. De meeste bezoekers zijn op zoek naar specificatie, aan de hand hiervan zullen zij beslissen of het de auto is die ze willen kopen.

Wat wil jij over een auto weten voor dat je hem koopt? Dat zijn de punten die jij in de advertentie moet zetten. Neem de volgende punten zeker mee.

  • Merk
  • Bouwjaar
  • Motor type
  • Autohistorie
  • Accessoires

Vergeet ook niet te vermelden op welke manier de potentiële kopers contact met je op kunnen nemen.

Vanaf het moment dat jij de advertentie online staat zullen de kopers jou gaan benaderen. Het is dus belangrijk dat jij snel je emails kunt beantwoorden of je telefoon kunt opnemen. Daarnaast moet je in de week van je advertentie ook voldoende tijd hebben om bezichtigingen te plannen. Neem je hier geen tijd voor? Dan heb je eigenlijk voor niets je auto op de advertentie website geplaatst.

Bekijk voor meer informatie ook eens: http://www.autoverkoopsites.com

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *