Kopen of huren van een koelauto

Het gebruik van een koelauto kan om verschillende redenen rendabel zijn. Logistieke problemen, zoals de transport van catering over lange afstanden, worden er in een handomdraai mee opgelost en mogelijke wetgeving met betrekking tot dit soort zaken wordt netjes nageleefd. Geconditioneerd vervoer is bovendien een betrouwbare manier om de kwaliteit van eten en drinken te garanderen.

De aankoop van een koelauto is soms echter problematisch. Niet iedereen wil een koelauto voor de lange termijn. Als internationaal chauffeur is het wel prettig om een eigen koelauto te hebben. Mogelijk is uw gebruik ervan slechts incidenteel, voor een toevallig feest of evenement, of misschien staat en van uw eigen koelwagens tijdelijk bij de garage. Daarnaast brengt het kopen van een nieuwe koelauto hoge kosten met zich mee, die momenteel niet in uw begroting passen. Huren is in zulke gevallen een uitstekend alternatief.

Voordelen

Het huren van een koelauto is een flexibele en kostenbewuste optie om binnen uw begroting te blijven. Waarom kopen als u het net zo goed kan huren? Optimale flexibiliteit en baten in plaats van lasten. Talloze aanbieders, zoals autoverhuur Bert Jonk, www.koelautohuren.nl, en www.kav.nl, specialiseren zich bovendien in het goedkoop aanbieden van kwalitatief hoogstaande koelauto’s. Lage kosten, minimale temperatuurafwijkingen, meerdere koelmotoren voor optimale capaciteit, en efficiënt brandstofgebruik bieden de huurder zekerheid. Tarieven variëren van 50 tot 75 euro per dag, of tegen de 1000 euro per maand.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *