auto-financieren

top 3 pick-up trucks

Pick-up trucks: Dit zijn mannenzaken. Waarom? Dat mag duidelijk zijn! De auto’s zijn robuust, groot en geven je al snel een reputatie van een harde werker. Je hebt immers aardig wat spierballen nodig, wil je die hele achterbak kunnen vullen met van alles en nog wat. Een bak voor echte mannen dus! Hoewel er ook nieuwe modellen op de markt zijn, blijven de oldtimers toch altijd bovenaan ons lijstje staan. We hebben een top 3 gemaakt van de beste klassieke pick-up truck modellen.

 

Chevrolet task force

Deze auto’s werden geproduceerd tussen 1955 en 1959. Toch zijn er maar liefst tien verschillende modellen gebouwd in die korte periode. De GMC blue chip 150 was de eerste die verscheen, maar deze werd snel gevolgd door de task force. De laatste van deze serie is de 1959 Chevrolet Apache. Alle modellen delen echter hun robuuste karakter en de klassieke uitstraling waar echte mannen zo dol op zijn.

 

Ford Ranchero

De ford ranchero gooit zijn uiterlijk weer over een heel andere boeg. Waar de Chevrolet task force robuust gebouwd is, is de Ford ranchero een mutatie die tussen een sportauto en een pick-up in zit. Het beste van beide werelden dus. Dat vond Chevrolet ook. Zij kwamen namelijk met de El camino op de markt om tegen de Ranchero op te kunnen boksen. De Ford Ranchero werd gemaakt van 1957 en 1979 in zeven verschillende generaties, exclusief de Argentine Ranchero. Deze mannenzaken resulteerde in geweldige modellen auto’s.

 

Tweede generatie Chevrolet Pick-up trucks

Chevrolet heeft een lange lijst van pick-up trucks op zijn naam staan. De tweede generatie heeft echter een uniek uitstraling en is vaak de eerste auto die te binnen schiet wanneer er gepraat wordt over oude pick-up trucks. De pick-ups met tweewielaandrijving kregen de letter C. De vierwielaandrijvers kregen de letter K. De tweede generatie werd gemaakt tussen 1967 en 1972. Een van de favorieten zijn de C-10 en de C-20.

PK Nieuwss
Eerste hulp bij schade
Remarketed elektronica

 

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *