Hoe gaat een occasion kopen bij Bynco in zijn werk?

Bij Bynco kunt u volledig online een occasion kopen. Het begint bij het uitzoeken van de auto, tot het moment van levering. U kunt heerlijk vanuit uw luie stoel oriënteren, en daarna in een vertrouwde omgeving uw aankoop doen. Wij leggen u in het kort nog even uit welke eenvoudige 4 stappen u doorloopt, als u bij ons een tweedehands auto koopt.

Het bestellen van uw droomauto

Door middel van de knop ‘bestellen’ komt u in het online bestelproces. Dan kiest u voor het moment dat u graag de auto in uw bezit wilt hebben. Tussen de 2 dagen of 2 weken. Na het plaatsen van uw order, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op, om een tijdstip af te spreken.

Hoe werkt de betalingsoverdracht?

U kunt bij het betaalproces aangeven of u direct het bedrag wilt voldoen of later bij levering. Bij een occasion kopen, werkt Bynco samen met een derdengeldenrekening (GoCredible) Voor een 100% veilige aankoop. Dit betekent, dat het geldbedrag pas wordt overgemaakt aan Bynco als u de occasion zelf accepteert. U heeft dus de regie in eigen handen. Prettig gevoel, toch?

Wij bezorgen de auto wanneer het u uitkomt

Bynco bezorgt de auto op werkdagen bij u thuis, wanneer het u uitkomt. Wij komen zelf naar u toe, en leggen u precies uit hoe alles werkt. Uiteraard kunt u dan ook vragen stellen als er onduidelijkheden zijn. Ook zorgen wij voor de juiste administratieve afhandelingen zoals het op naam zetten van uw auto. Het enige wat u dan nog moet doen, is een autoverzekering afsluiten. Dan is alles geregeld!

Geen onverwachte kosten achteraf!

Bij Bynco betaalt u een vaste scherpe prijs. Geen onverwachte kosten achteraf, zoals een garantie of afleverkosten. De prijs die vermeld wordt bij een occasion kopen op onze website, is de prijs die u daadwerkelijk betaald. Inclusief 180 dagen garantie en 14 dagen uittesten van de auto. U kunt dus met gemak een proefrit maken in de auto van u dromen. Omdat wij zowel in het binnen als buitenland rechtstreeks bij de bron inkopen, kunnen wij deze prijzen bieden. Voor u duidelijk en voor ons ook. Pas wanneer het voor u helemaal goed voelt gaan we de koop afronden!

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *