Zoekende naar een shortlease auto?

Wil jij graag een shortlease occasion, shortlease automaat of een andere auto? Deze vorm heeft veel voordelen ten opzichte van het reguliere leasen. Bovendien heb je een groot aanbod auto’s waaruit je kunt kiezen. Er zijn een hoop verschillende bedrijven waaruit je kunt kiezen als je een auto voor een kortere termijn wilt leasen. Samen hebben deze auto’s een gigantisch aanbod, waardoor je vrijwel iedere auto kunt leasen. Bovendien zijn er ook bedrijven, zoals VWP Shortlease bijvoorbeeld, met een gigantisch aanbod op zichzelf. Bij deze bedrijven kun je vrijwel iedere auto leasen, ongeacht welk merk je wilt. Heb je liever een nieuwe audi of vind je een goedkopere volkswagen al voldoende? De mogelijkheden zijn eindeloos. Het is wel aan te raden om je goed te verdiepen in de verschillende bedrijven, zodat je zeker kunt zijn van een goedkoop leasecontract. Het zou natuurlijk zonde zijn als je veel meer dan noodzakelijk betaalt!

Shortlease, wat is het?

Wat is shortlease?, vraag je je misschien af. Voordat deze vraag beantwoord wordt komen de onderwerpen autoverhuur en full-operational lease eerst aan bod. Bij het huren van een auto ben je niet zo veel kwijt per maand. Echter krijg je hierbij wel veel verantwoordelijkheid. Zo moet je zelf opdraaien voor als er schade gemaakt wordt. Daarnaast kost het jou geld als er een mankement is aan de auto dat verholpen moet worden. Er zit dus geen garantie op. Een voordeel is wel dat je een afgesloten contract gemakkelijk kunt opzeggen.

Als je een auto leaset zit je vaak langer vast aan een contract. Hierdoor ben je verplicht om minimaal de duur van het contract in diezelfde auto te rijden. Mocht deze je niet bevallen is dit uiteraard erg vervelend. Daarnaast betaal je een stuk meer per maand dan wanneer je een auto huurt. Een voordeel is dan wel weer dat je vaak meer opties aangeboden krijgt en daarnaast garantie hebt op de auto. Mocht er iets aan de auto mankeren dan zal het autobedrijf waarbij het contract afgesloten is voor de kosten opdraaien.

En dan shortlease. Shortlease is een soort tussenweg tussen een auto huren en leasen. Je kunt een auto leasen voor een korte termijn. Bij deze manier van leasen behoudt je de vrijheid zoals bij het huren van auto. Hierbij kun je denken aan een contract wat direct opgezegd kan worden. Mocht iemand dus niet tevreden zijn met de auto waar een contract voor afgesloten is, dan kan diegene hier snel weer vanaf zijn en een andere auto uitzoeken. Dit kan een nieuwe auto zijn of een occasion. Het verschil met huren en shortlease is dat je bij shortlease wel veel opties krijgt zoals bij het leasen van een auto, daarnaast heb je meer zekerheid en krijg je garantie op je auto. Het komt er dus op neer dat je minder betaalt voor je auto in vergelijking met leasen, maar wel dezelfde mogelijkheden en zekerheden hebt. Je kunt wel eerder van de auto af en bent niet zo lang gebonden aan hetzelfde voertuig zoals bij het leasen van een auto.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *