De voordelen van ramen tinten

Het wordt steeds populairder: ramen tinten. Wanneer u uw ramen laat tinten, wordt er een speciale raamfolie aangebracht op uw auto. Dit ziet er erg mooi uit en geeft de auto een stoere uitstraling. Daarnaast heeft ramen tinten nog meer voordelen, in dit blogartikel lichten we deze toe.

UV stralen afwenden

UV stralen die van zonlicht afkomen, worden tot minimaal 99% afgewend. UV stralen kunnen schadelijk zijn voor de huid. Daarbij komt dat het voor de inzittenden fijn is dat er niet telkens een felle zon naar binnen aan het schijnen is.

Geef inbrekers geen kans!

Bij geblindeerde ruiten is het erg lastig om naar binnen te kijken vanuit buiten. Dit zal inbrekers snel afschrikken, ze hebben namelijk geen zicht op wat er allemaal in de auto ligt. Het dient dus ook als bescherming tegen diefstal. Het is overigens natuurlijk wel mogelijk om van binnen naar buiten te kijken! Dit is altijd prettig met de eigen risico van de autoverzekering.

Goed voor de levensduur van het interieur

De bekleding van uw auto kan erg heet worden door de zonnestralen die naar binnen schijnen. Uiteindelijk zal dit schadelijk zijn voor uw interieur. Het interieur van uw auto gaat op een gegeven moment verkleuren. Doordat de speciale folie die op de auto wordt geplaatst dit afweert, zal dit niet snel gebeuren wanneer u uw ramen heeft getint!

Geen snijwonden

U heeft meer bescherming bij ongelukken! Helaas zit een ongelukje vaak in een klein hoekje. Wanneer uw auto botst en het raam van de auto barst, vliegen de glasscherven alle kanten op. Doordat er bij getinte ramen een speciale folie is aangebracht, blijven de glasscherven bij elkaar. Dit kan u een hoop snijwonden schelen!

Fraai uiterlijk

Wanneer u veel oog heeft voor het uiterlijk van de auto, is ramen tinten een perfecte oplossing! Het tinten van ramen maakt de auto een stuk fraaier in het aangezicht. Dit geeft uw auto namelijk een chique en stoere uitstraling.

Bent u een autoliefhebber en lijkt het u wat om uw autoruiten te laten tinten? Verdiep u dan goed in de mogelijkheden die er zijn en geef uw auto een stoere uitstraling!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *