Dakdragers Ford Focus

Ook voor de Ford Focus onder ons heb je verschillende dakdragers van verschillende merken. Omdat er zoveel keus is hebben wij het ons doel gemaakt om het een beetje overzichtelijker te maken en dit artikel daarover te schrijven. Als eerste laten we het hebben over de verschillende types daken.

 

Dakdragers Ford Focus

Glad dak

Wanneer het dak van jouw Ford Focus gewoon glad is zonder aansluitpunten voor een dak drager moet je uitkijken naar een speciale dak drager voor een glad dak. Dit is wel belangrijk, want dakdragers voor andere types daken zullen niet passen.

Een dak met montagepunten

Sommige versies van de Ford Focus hebben speciale montagepunten in het dak voor de dakdrager. Hiervoor heb je dus ook speciale dakdragers die op deze punten bevestigt kunnen worden.

De gesloten dakrailing

Er zijn ook versies van de Ford Focus met een gesloten dakrailing, en ook hier heb je weer speciale da dragers voor. En ook nu is het belangrijk om daarop te letten, anders zal de dak drager niet passen.

De open dakrailing

Wanneer je een dakrailing bovenop je Ford Focus hebt zitten heeft dit ook weer invloed op jouw keus van dakdrager, want niet elke dakdrager past zomaar op elke versie van Ford Focus.

Het T-profiel

Een T-profiel dak is helemaal speciaal, en hierom is er niet veel keus wanneer het gaat om dakdragers, Maar wanneer je goed zoekt kun je ook dakdragers vinden die speciaal voor het T-profiel dak zijn gemaakt.

Verschillende merken

Bij de Ford Focus heb je een keus aan verschillende merken van dakdragers voor Ford Focus, maar eentje die meteen opvalt is Thule. Thule is het nummer één merk da dragers ter wereld, dit komt doordat ze kwaliteit producten leveren die altijd perfect op het dak passen. Thule is een echt premium merk wanneer het op dak dragers aankomt.
Nu je wat meer weet over de soorten daken en je een merk kent voor Ford Focus da dragers. Je bent er nu helemaal klaar voor om jouw eigen dak drager voor de Ford Focus uit te zoeken. Begin vandaag nog met zoeken en voor je het weet kun je van alles om het dak van jouw auto meenemen.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *