Schipholtaxi, de kosten naar Schiphol.

Ga je op reis en heb je taxivervoer naar Schiphol nodig dan is het raadzaam om via internet je Schipholtaxi te bestellen. Deze tarieven liggen namelijk stukken lager dan een reguliere taxi die je op een standplaats zult vinden. Heb je alleen een Schipholtaxi nodig vanaf de luchthaven dan zijn de Schipholtaxi’s die daar staan opgesteld voor de aankomsthal een dure grap. Bestellen via de website taxibestellen kan zelf tot meer dan 100% besparen!

Hoe kunnen de verschillen zo groot zijn ?

De taxi’s die op standplaatsen te vinden zijn rijden bijna allemaal met een taximeter. Helaas voor jou zijn deze bijna allemaal ingesteld op het hoogste landelijke taxitarief. De internet bedrijven doen het anders. Het is wettelijk namelijk toegestaan om wel lagere tarieven te hanteren. Sterker nog, de overheid wil dat juist graag. Daarbij komt nog eens dat de internet taxibedrijven meestal alleen schipholvervoer verzorgen en ritten kunnen combineren. Zij rijden dus vaak bezet naar een woonplaats en in de buurt hebben ze ook een terugrit. Zodoende hebben zij een betere bezetting en kunnen zij jou een beter tarief aanbieden.

Keuze uit taxi’s en taxibussen

Er is voor iedereen wel een juiste taxi die geregeld kan worden. Ben je alleen of met maximaal 4 personen en 2 koffers mee dan heb je aan een gewone personenauto voldoende. Zijn er meer koffers die mee gaan, dan hebben we een 6 persoons busje voor je. Er is dan voldoende ruimte om alle bagage mee te kunnen nemen. Voor gezelschappen met 6 tot 8 personen zijn er de 8 persoons taxibusjes waarin nog meer ruimte is. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je aan een standaard 8 persoons taxibus niet voldoende ruimte hebt, ivm heel veel bagage of een extra bagage zoals een kinderwagen, rollator, inklapbare rolstoel of een honden bench. Hiervoor kunnen we zelfs een verlengde 8 persoons taxibus inzetten. Zoals je dus kunt lezen, er is altijd voor iedereen een juiste taxi te bestellen.

Bestel je Schipholtaxi vooruit

Hoe lekker ontspannend is het om alles al vooruit geregeld te hebben. Daarom is het ook erg prettig om ook het vervoer naar Schiphol al besteld te hebben. Geen gestress meer voor het vertrek met kom ik wel op tijd en waar laat ik mijn auto, of wie gaat me brengen. De taxi zal op de door jou gevraagde tijd voor de deur staan en je netjes op Schiphol voor de vertrekhal afzetten. Je vakantie is al bij de voordeur begonnen.

Zelfs voor weer naar huis toe is het erg makkelijk om de taxi al besteld te hebben. De chauffeur houdt de vlucht in de gaten en zal je na de landing bellen, hij staat dan al klaar op Schiphol om de je weer naar huis toe te brengen. Zo gemakkelijk en ontspannend je vakantie afsluiten, dat wil toch iedereen.

Taxibestellen.nl voor goed en goedkoop personenvervoer

 

Voorbeeld van YouTube-video Schiphol Taxi, Goedkope taxi naar Schiphol weergeven

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *