Elektrische herenfietsen leasen of kopen

Je kunt tegenwoordig elektrische heren fietsen online bestellen voor scherpe prijzen. Dat is handig, je hoeft de deur niet meer uit, je kunt op je gemak de diverse merken en modellen met elkaar vergelijken en zo de heren e-Bike kopen die perfect aansluit op al jouw wensen. Omdat elektrische heren fietsen niet echt goedkoop zijn kun je bij Fast Furious ook e-Bikes leasen. Is het slim om jouw nieuwe fiets in termijnen te betalen of kun je beter nog even doorsparen en met tegenwind naar je werk rijden? We leggen de voordelen en nadelen van een elektrische heren fiets leasen eens naast elkaar, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Weet je al precies wat je wilt, en hoe je dit gaat betalen? Dan is er geen tijd te verliezen, bezoek direct de online webshop van Fast Furious.

Wat is een heren e-Bike leasen?

Er zijn twee vormen van leasen; huren en later weer inleveren of kopen op afbetaling. De eerste vorm zien we bij tweewielers vooral voor zakelijk gebruik zoals horeca scooters. Daar zit alles inbegrepen zoals verzekering, reparatie en onderhoud, maar je betaalt er wel flink voor. Ook moet je de e-Bike na afloop van het leasecontract weer inleveren. Daarnaast heb je de financial lease, dat niets anders dan is een elektrische herenfiets kopen op afbetaling. Je kunt bij Fast Furious kiezen uit termijnen die lopen van 12 tot maar liefst 60 termijnen.

Waarom zou je een elektrische heren fiets leasen?

  • Je hoeft niet eerst het geld te sparen maar je kunt direct de e-Bike naar wens bestellen.
  • Als je krap bij kas zit maar toch een elektrische heren fiets wilt aanschaffen hoef je niet voor een minderwaardig budget model te kiezen.
  • Bij een tweedehands e-BIke kopen zul je vaak problemen tegenkomen zoals versleten wielen, een accu die niet meer goed functioneert en andere zaken.
  • Je kunt de kosten spreiden over een langere periode waardoor je uitgaven beter kunt plannen.

Goedkoop een e-Bike leasen

Er is een manier om de extra rente laag te houden, en dat is door boete vrij af te lossen. Als je een meevaller hebt betaal je (een deel) van het leasecontract versneld af, waardoor je ook minder rente hoeft te betalen. Zo heb je het voordeel van snel een nieuwe elektrische heren fiets kopen, met de optie om snel af te lossen en daarmee ook sneller van de lening verlost te zijn.

Bekijk alle mogelijkheden via de webshop van Fast Furious of neem contact op voor meer informatie.

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *