Stickerland; de specialist in autobestickering!

Het plaatsen van stickers op je auto is enorm populair de laatste jaren. Het geeft je auto een unieke look en een persoonlijke draai. Waar veel mensen denken aan de grote tribal stickers uit de Fast and the Furious films gaat het meestal om ander soort stickers. Stickerland heeft een enorm divers aanbod aan stickers. Opvallende, maar ook minder opvallende! Wil je ook stickers laten maken en bestellen? Lees dan dit artikel en ontdek welke soorten stickers er zo al zijn.

Viperstrepen

Viperstrepen zijn de iconische strepen die vaak dwars over de auto lopen of langs de auto. Je ziet dit vaak terug bij sportauto’s of showauto’s. De strepen geven de auto een nog sportievere look! De viperstrepen kunnen overal op de auto worden geplakt en zijn makkelijk aan te brengen.

22104436_2042611432624810_4530672343448208986_o

Logo’s

Logo stickers worden gebruikt door een ieder die een bepaald merk, bedrijf of ander iets wilt promoten op zijn auto. De mogelijkheden bij Stickerland zijn dan ook erg divers. Ieder logo is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.

Tuningstickers

De uitgebreide collectie tuningstickers van Stickerland zijn ondertussen bekend on menig autoliefhebber. Een sticker van vrijwel ieder tuningmerk is verkrijgbaar en wordt speciaal op maat gemaakt, zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen!

Naamstickers

Of je nou een echte rallycoureur bent of gewoon een enorme liefhebber, een naamsticker staat altijd goed op je auto. De naamstickers worden geheel op bestelling gemaakt en voorzien je auto van een echte rallylook. Support je favoriete coureur of plaats je eigen naam op je auto!

img_20131107_184345

Zonnebanden

Een zonneband is niet alleen erg handig tegen UV-straling en zonlicht, maar het geeft je auto ook een unieke look. De zonnebanden worden op maat gesneden en zijn eenvoudig te monteren in je auto. Vaak worden de zonnebanden ook gebruikt om daarbovenop nog een sticker te plaatsen.

Ben je benieuwd hoe al deze soorten stickers in jouw auto staan en wil je dus ook autostickers laten maken? Bezoek dan zeker de website van Stickerland en bestel direct een sticker voor jouw auto. Hieronder nog een aantal voorbeelden van hoe jou auto eruit kan komen te zien!

img_20140622_135220 img_20140731_123335

 

 

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *