Het comfort van een taxi op Schiphol

Reizen naar Schiphol kan over het algemeen op drie manieren: met het openbaar vervoer, met je eigen auto of met een taxi. Zowel de auto als het openbaar vervoer hebben het nadeel van stress en piekeren over het verkeer of de vertraagde bus, trein of metro. Bij het gebruikmaken van een taxi heb je hier echter geen last van. Het neemt een stukje stress weg voor de vlucht, zodat je je kan ontspannen onderweg.

Hoe het werkt

De Schiphol taxiservice is een full-time dienstverlening vanuit Schiphol door het hele land. Je reserveert een bepaalde tijd en plaats bij de organisatie, wat zowel via de telefoon als online gedaan kan worden. De prijzen staan vast en worden op moment van reservering bekend gemaakt. Op de aangegeven tijd arriveert de taxiservice voor je deur en brengt je naar Schiphol. De chauffeur zet je af bij de vertrekhal waar je in moet checken, en helpt je met alle bagage die je meeneemt.

Hoe reserveer je een taxi?

Een taxi reserveer gaat heel gemakkelijk. Via de site van Taxi Schiphol kan een reservering gemaakt worden voor elke datum inclusief de dag van reservering. Je geeft de ophaallocatie, datum en tijd op, en kiest naar welke luchthaven je gebracht wilt worden. Ook geef je het aantal passagiers en koffers aan. Daarna kan je uit meerdere types auto’s kiezen, waar bij staat hoe lang de rit duurt en wat de prijs is. Extra opties voor bijvoorbeeld babyzitjes en stoel verhogers zijn ook beschikbaar. Tenslotte voer je je contactgegevens en betalingsgegevens in, waarin je kan kiezen tussen een onmiddellijke betaling van het hele bedrag of een aanbetaling. De rest van het bedrag betaal je dan in de taxi. De chauffeur zal dan op de aangegeven tijd voor je deur staan om je naar de luchthaven van jouw keuze te brengen.

 

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *