De voordelen van een parkeerbeugel

Is jouw parkeerplaats al voorzien van een parkeerbeugel? Een parkeerbeugel heeft vele voordelen zoals het eenvoudig toewijzen van een parkeerplaats, een extra stukje veiligheid en voor alle wensen is er wel een geschikt model parkeerbeugel. In dit artikel vertellen we je alles over deze voordelen. 


Voordeel #1: toewijzen van parkeerplaats

We beginnen direct met het belangrijkste voordeel van een parkeerbeugel: het toewijzen of afbakenen van een parkeerplaats. Een parkeerbeugel geeft aan dat het om een toegewezen of gereserveerde parkeerplaats gaat. Andere voertuigen kunnen deze beugels niet overbruggen, waardoor het de ideale manier is om foutparkeerders tegen te gaan. Alleen de persoon met de sleutel of afstandsbediening van de parkeerbeugel heeft namelijk toegang tot de parkeerplaats. Zo zal je nooit meer last hebben van het probleem dat ‘jouw’ plek is ingekomen door een auto die daar niet hoort te staan.

Voordeel #2: een extra stukje veiligheid

Naast een belangrijke rol op het gebied van toewijzing, zijn parkeerbeugels er ook voor een extra stukje veiligheid. Juist op parkeerplaatsen vinden er vaak kleine ongelukken plaats, waarvan je een deel op deze manier kan voorkomen. Zo zijn er parkeerbeugels met reflecterende vlakken (zodat ze in de avond ook goed zichtbaar zijn) en beugels met stootdempers die na een schok weer de oorspronkelijk positie aannemen. 

Voordeel #3: vele verschillende modellen

Parkeerbeugels zijn leverbaar in vele verschillende modellen, afhankelijk van jouw specifieke wensen. Denk bijvoorbeeld aan het soort materiaal. Zo zijn er roestbestendige soorten van verzinkt staal of onderhoudsarme oplossingen van kunststof. Parkeerbeugels zijn daardoor zowel binnen als buiten inzetbaar. Ook zijn er verschillende mogelijkheden voor verankering van de parkeerbeugel en ook op het gebied van beveiliging. Denk bijvoorbeeld aan soorten met rubberen stootblokken, reflecterende stroken of automatische vergrendeling. Voor alle wensen is er dus wel een geschikte parkeerbeugel beschikbaar!

Geef een reactie

Anti-spam verificatie *